lokal för handledarkurs stolar bord konferenssal

Handledarkurs

Slipp stressa och boka in handledarkursen som vi erbjuder på vår trafikskola i Stockholms norrort. Övningskör i din egen takt och boka resten av våra utbildningar när du känner dig helt redo.

Pedagogiska körskolelärare med lång erfarenhet

Vi har tydliga värderingar som genomsyras i hela vår verksamhet. För oss är det viktigt att vi jobbar i en stressfri miljö och har ett konstant fokus på eleven.

Något vi hör ofta får höra är att vi är bra pedagoger, som är serviceinriktade och tar ett stort ansvar för vårt arbete. Vår verksamhet består av medarbetare som samtliga har arbetat som trafiklärare hos oss i Stockholm under flera års tid.

Prisvärd handledarutbildning i Stockholm – endast 349 kronor*

Vår handledarkurs vi erbjuder kostar endast 349 kronor och tidsåtgång är cirka 3,5 timmar. Under handledarutbildningen går vi igenom flera viktiga moment som både du som övningskör och du som handleder behöver känna till.

Vi informerar bland annat om:

  • Handledarens ansvar under själva övningskörningen
  • Körsättets betydelse för minskad förbrukning av drivmedel
  • Lägre bränslekostnader och minskade utsläpp av koldioxid
  • Hur viktig körerfarenheten är för trafiksäkerheten
  • Vilka krav Transportstyrelsen har
  • Hur du kan lägga upp en utbildningsplan
  • Lämpliga övningsområden, hjälpmedel och kursmaterial

Du som handledare får givetvis också möjlighet att ställa frågor om exempelvis trafikregler. Handledarutbildningen är därefter giltig i fem år.

*Observera att anmälan gäller per person. Om det är en elev och en handledare i ett sällskap behöver båda anmäla sig separat.

Vi erbjuder många kurstillfällen för handledarkursen

För att kunna möta det behov som finns erbjuder vi handledarkursen under många tillfällen på vår trafikskola i Stockholm. Du behöver närvara i våra lokaler i Sollentuna under handledarkursen. Vi har denna kurs med jämna mellanrum. Hör gärna av dig till oss för att höra när vi har nästa handledarkurs.

Boka handledarkurs på vår trafikskola i Stockholm. Både du och din elev kan börja övningsköra direkt efter kursens avslut.